preloader

Acties

De leukste acties op CheapCoffee.nl


1 for you + 1 for your friend

1 zak Saaluti Buono! voor jou en 1 zak Saluti Buono! voor je friend | CheapCoffee.nl

Samen koffie drinken is veel leuker! Wij zijn blij met jou als klant, en daarom geven wij niet alleen jou maar ook je vriend(in) een gratis zak Saluti Buono! koffiebonen cadeau.

Wat moet je hiervoor doen? Laat je vriend(in) een bestelling* plaatsen op www.cheapcoffee.nl en jouw naam en e-mailadres doorgeven bij het veld “Bestelnotities” tijdens het bestelproces. Jullie krijgen dan allebei een gratis zak Saluti Buono! koffiebonen bij de eerstvolgende bestelling!
* min. bestelbedrag €29,95


Ook barista worden?

Leer de kunst van perfecte koffie maken! Bij aankoop van een De’Longhi PrimaDonna krijgt u de unieke kans om een De’Longhi expert bij u thuis te ontvangen tijdens een 1 uur durende Coffee Workshop. De mogelijkheden van uw nieuwe volautomaat zijn namelijk eindeloos! Natuurlijk geniet u bij aankoop van deze machine van De’Longhi’s unieke Service aan Huis én 3 jaar fabrieksgarantie (1 jaar extra bovenop de wettelijke 2 jaar garantie)! Meer informatie vindt u op delonghiclub.nl.
Onze klant R. Jansen over de De’Longhi Coffee Workshop: “We hebben hier heel wat van opgestoken. Zou iedereen dan ook aanraden dit te doen!”

Een jaar lang gratis koffie bij een Jura of De’Longhi koffiemachine

Bij aankoop van een Jura koffiemachine of een De’Longhi koffiemachine ontvangt u respectievelijk een jaar lang gratis Cento% of Saluti koffiebonen.

De actie houdt in: u ontvangt 1 doos koffiebonen a 10 zakken x 750 gram bij aankoop van uw koffiemachine. Dit staat gelijk aan 900 kopjes koffie per jaar, oftewel 2,5 kopje koffie per dag thuis.


illy receptenboek t.w.v. € 9,95 gratis bij een illy bestelling!

Het illy receptenboek is het beste boek voor liefhebbers van espresso om verrassende recepten te maken. Zowel klassieke als trendy espresso recepten in een handig formaat. De 40 recepten variëren van onweerstaanbare espresso’s tot caffelatte’s, zomerse ijskoffies, chocoladekoffies voor herfstige dagen en natuurlijk de heerlijkste cocktails met of zonder alcohol. Dit boek mag niet ontbreken in je boekenkast. Het illy receptenboek is ideaal om cadeau te geven of om zelf als een ware barista mee aan de slag te gaan!

Extra leuk: Bij bestelling van illy koffie of een illy koffiemachine ontvangt u het illy espresso receptenboek gratis!

Cheapcoffee.nl