preloader

Koffie & koffiemachines

Ruim assortiment topmerken koffie voor de scherpste prijs!

Koffie is onze specialiteit. De doorgewinterde koffiedrinkers en koffieliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen; medium roast, dark roast of decafé koffiebonen, biologisch & Fairtrade én Co2-neutraal. Proef nu één van onze vele heerlijke koffiemelanges!

Koffie kopen bij CheapCoffee.nl

De koffiemelanges bij CheapCoffee.nl bestaan uit gebrande koffiebonen van twee (botanische) koffiesoorten: Coffea arabica en Coffea canephora (synoniem Coffea robusta). Het verschil tussen de twee soorten koffiebonen zit met name in de smaak en het cafeïnegehalte: Arabicabonen hebben een mildere smaak en bevatten ongeveer 70% minder cafeïne dan de Robustabonen, die voor een pittigere smaak kunnen zorgen.

Koffiemelanges

CheapCoffee.nl heeft een overzichtelijk aanbod van alleen de allerlekkerste koffie, de beste koffiebonen en espressobonen, de prachtigste koffiemachines en de beste onderhoudsproducten. En dat alles voor een ontzettend scherpe prijs!

Het assortiment koffiebonen, espressobonen, gemalen koffie en koffiecapsules van CheapCoffee.nl bestaat uit de volgende topmerken:
illy, Manetti, Redbeans, Lavazza, Segafredo, Mövenpick, Melitta, Caffè Cento%, Caffè Saluti, Dallmayr, Gimoka, Jacobs, Kimbo, Mauro, Pellini, Schirmer en Tchibo.

Topmerken koffie kopen bij CheapCoffee.nl

Duurzame koffie

Ook de liefhebbers van duurzame koffie kunnen bij CheapCoffee terecht: de koffiebonen van Redbeans, Jacobs, Manetti, Caffè Cento% en Schirmer zijn 100% biologisch en 100% Fairtrade! Zo kun je zorgeloos genieten van de heerlijkste koffiespecialiteiten en draag je tegelijkertijd bij aan een maatschappelijk verantwoord bakkie.

De mooiste koffiemachines

Ook leveren wij de allerbeste en mooiste espresso- & koffiemachines waaronder Jura, illy en Flexy. Natuurlijk hebben wij ook de bijbehorende onderhoudsproducten zoals reinigings- en ontkalkingstabletten, cappuccino reinigers en waterfilters van Jura, WMF, CleanBean, illy en ons eigen merk Cafetto.

Kun je iets niet vinden?

Kunt je toch je favoriete koffiebonen of koffiemachine niet vinden? Laat het ons weten en wij gaan direct voor je op zoek!
Tevens levert CheapCoffee.nl zakelijke totaalconcepten voor op kantoor. Als je meer wilt weten over koffie op het werk, neem dan contact met ons op via info@cheapcoffee.nl.

Cheapcoffee.nl