preloader

Over CheapCoffee.nl

De lekkerste koffie voor de beste deal bij CheapCoffee.nl!

CheapCoffee.nl maakt bekende koffiemerken bereikbaar voor iedereen. Wilt u makkelijk uw favoriete koffie bestellen, verzekerd zijn van de scherpste prijs en zaken doen met een betrouwbare partij? Dan bent u bij CheapCoffee.nl aan het goede adres.

De mensen achter CheapCoffee.nl zijn echte Barista’s met meer dan 30 jaar ervaring. Alle koffies zijn getest door onze eigen Barista’s! Wij staan garant voor kwalitatieve topmerken tegen lage prijzen, makkelijk en veilig navigeren op onze site en betrouwbaarheid. En plaatst u een bestelling van meer dan € 50,00 dan heeft u ook nog eens gratis verzending!

Koffie, koffie en nog eens koffie!

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van topmerken koffie (koffiebonen, gemalen koffie, koffiecapsules en koffiepads) zoals illy, Lavazza, Segafredo, Mövenpick, Caffè Cento%, Redbeans, Manetti, Lucaffé, Melitta, Dallmayr, Caffè Mauro, Jacobs, Kimbo, Pellini, Schirmer en Caffè Saluti. Ook voor een Jura, De’Longhi of illy espressomachine bent u bij ons aan het juiste adres. En uiteraard hebben wij de bijbehorende reinigingsproducten van Jura, De’Longhi, Cafetto, CleanBean en WMF.
Drinkt u liever Fairtrade koffie of biologische koffie? Ook dat kunt u vinden in ons assortiment.

Acties bij CheapCoffee.nl

Er zijn altijd superleuke acties bij CheapCoffee.nl. Houd onze website, Facebook, Instagram, LinkedIn, en Twitter pagina’s in de gaten voor kortingen en nieuwe acties.

Wilt u op de hoogte blijven van onze lopende acties en kortingscodes, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur. Mail ons gerust ’s avonds of in het weekend als er iets is!

Cheapcoffee.nl