preloader

Retourneren

Retourneren van artikelen

Je kunt bepaalde artikelen die je bij ons gekocht hebt, tegen onze voorwaarden, retourneren. Neem in ieder geval contact op met onze klantenservice.

Artikelen kun je binnen 14 dagen aan ons retourneren. Geopende zakken koffie of koffiecapsules kunnen wij niet accepteren. Stuur het onbeschadigde en ongebruikte artikel inclusief alle toebehoren vergezeld van de originele factuur/pakbon en indien mogelijk in de originele verpakking, binnen 14 dagen na ontvangst terug. Vul op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in en het rekeningnummer waarop je het geld teruggestort wilt hebben en voeg deze bij de retourzending. Zodra wij jouw zending ontvangen hebben, storten wij het bedrag binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Let op: de verzendkosten bij retourneren zijn voor eigen rekening.

Klachten
Voor vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder. Is jouw klacht na contact met onze klantenservice niet verholpen? Dan kun je deze schriftelijk indienen bij CheapCoffee.nl via info@cheapcoffee.nl.

 

Cheapcoffee.nl