preloader

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Cent% Oro
€ 15,89
Bij aankoop van 10 verpakkingen
€ 17,49

28 op voorraad

Prijs voor 1 verpakking

When good...is not good enough: Cento% Oro koffiebonen

Herkent u topkwaliteit en bent u de ware koffieliefhebber met oog voor mens en milieu? Dan is ons nieuwste koffiemerk Caffé Superiore Cento% hét merk voor u.

Cento% is ontstaan uit de behoefte naar een absolute topklasse koffie. Op basis van de gedachte dat alles 100% perfect moet zijn, hebben is er een superieure koffie gecreëerd die de koffieliefhebber een geweldig gevoel geeft. Niet alleen door compromisloos te zoeken naar de allerbeste Arabica bonen voor een heerlijke smaakbeleving maar ook door de merkwaarden van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoording. Met haar zeven '100% claims' is Cento% het absolute topmerk voor de gepassioneerde en bewuste koffieliefhebber. Cento% Oro is 100% de allerbeste arabicabonen, 100% Strictly High Grown, 100% Fairtrade, 100% biologisch, 100% CO2-neutraal, 100% Aluvrij en 100% goed voor de medemens

Cento% is goed voor iedereen

Goed voor jezelf: Cento% wordt uitsluitend gebrand met de hoogste kwaliteit 100% handgeplukte Arabica bonen.
Goed voor milieu: Alle Co2 uitstoot van Cento% wordt volledig gecompenseerd, van origine tot eindgebruiker. Alle verpakkingen van Cento% zijn aluminum vrij.
Goed voor de medemens: Cento% draagt het Max Havelaar keurmerk voor eerlijke handel en werkt samen met Cordaid en Made Blue.

Cento% koffie voor de gepassioneerde koffieliefhebber

Cento% Oro koffiebonen zijn gebaseerd op een melange van de allerbeste kwaliteit 100% Arabica Fairtrade en biologische koffiebonen uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador. De melange heeft een mild zuurtje en een zeer zacht en romig mondgevoel. Karamel en een klein fruitig bittertje maken de smaak compleet. Deze Cento% Oro koffiebonen komen het beste tot hun recht als espresso of lungo.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Door de samenwerking met Cordaid en Made Blue neemt Cento% haar verantwoordelijkheid voor een beter leven van onze medemens zeer serieus. Van iedere verkochte doos Cento% garanderen wij 1000 liter schoon drinkwater voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden.
Kies voor topkwaliteit en verantwoordelijkheid. Lees meer over Cento% op www.caffecento.nl

Caffé Superiore Cento% is er in de superieure melanges 100% Oro en 100% Nobile.

Cento% Oro en Cento% Nobile     Cento% Oro en Cento% Nobile

Additional Information

Merk Cento 100% Arabica
Variant Cento% Oro (750 gr.)
Melange Arabica
Smaaksterkte 4
Certificering Biologisch, Co2 neutraal, Fairtrade, Max Havelaar, Organic
Gewicht 750 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cento% Oro (750 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl