preloader

Douwe Egberts Melange Rood SNF (1000 gr.)

Douwe Egberts Melange Rood snelfiltermaling koop je online bij CheapCoffee.nl
€ 12,99
Bij aankoop van 6 verpakkingen
€ 13,49

Uitverkocht

Prijs voor 1 verpakking

Douwe Egberts Melange Rood snelfiltermaling is evenwichtig en rond

Deze karakteristieke Douwe Egberts Melange Rood snelfiltermaling is samengesteld met Arabica bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika en een percentage Robusta bonen uit Afrika en Azië. De evenwichtige balans in de samenstelling en aangenaam pittig karakter maken deze koffie bij iedereen geliefd. De fijne maling maakt hem geschikt voor snelfilterapparatuur.

Douwe Egberts Melange Rood is bij iedereen geliefd

De lichte tot medium branding van Arabica en Robusta koffiebonen geeft een ietwat pittige en ronde smaak in deze Douwe Egberts Melange Rood snelfiltermaling.

Over Douwe Egberts

Douwe Egberts filterkoffie melanges zijn door de harmonieuze smaak en geurige karakteristieke aroma al jaren een begrip in Nederland. De altijd constante smaak geeft u, waar u ook bent, het unieke vertrouwde thuisgevoel.
Hoe waardevol een koffiemoment kan zijn, beseften Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Thysses al in 1753. In hun winkeltje De Witte Os in Joure legden zij het fundament van wat Douwe Egberts nu is. Dankzij ruim 260 jaar ervaring weten wij wat goede koffie is. Met de kennis en passie maakt Douwe Egberts lekkere en eerlijke koffie van de beste koffiebonen. Door eeuwenlange ervaring in melangeren weet Douwe Egberts wat goede koffie is. De zoektocht naar de koffiebonen van de beste kwaliteit is de expertise van hun koffiemeesters. Zij selecteren koffiebonen op basis van kwaliteit, geur en smaak. Alleen de allerbeste bonen krijgen de karakteristieke branding.
Douwe Egberts koffiebonen zijn zorgvuldig geteeld in de vruchtbaarste gebieden van de wereld. Zorg voor kwaliteit, mens en milieu staat daarbij centraal. Daarom werken zij samen met het onafhankelijke certificeringsprogramma UTZ Certified.

Additional Information

Merk Douwe Egberts
Variant Melange Rood SNF (1000 gr.)
Melange Arabica en Robusta
Smaaksterkte 3
Gewicht 1000 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

Onze klanten bekeken en/of bestelden ook deze producten

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Melange Rood SNF (1000 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl