preloader

illy Monoarabica Colombia Iperespresso capsules (21 st.)

illy Monoarabica Colombia Iperespresso koop je bij CheapCoffee.nl
€ 9,95

Uitverkocht

illy Monoarabica Colombia Iperespresso is heerlijk rijk

illy Monoarabica Colombia Iperespresso heeft een rijk aroma: de halfvolle body verhoogt de perfecte balans van zoetheid, bitterheid en zuurgraad. Er zijn verrassende vleugjes karamel en noten, met een delicate hint van chocolade en geroosterd brood. illy Monoarabica Colombia Iperespresso voldoet aan alle normen van de Federación Nacional de Cafeteros, en heeft het PGI-logo gekregen (Protected Geographic Indication, beschermde geografische aanduiding), een erkenning die wereldwijd wordt beschouwd als een garantie voor de herkomst en kwaliteit van een product.

illy Monoarabica Colombia

De regio Cauca ligt in het zuiden van Colombia, hét land met verleidelijke landschappen vol rivieren en watervallen. In een zo diverse regio als Cauca is de koffietelerszone in het noorden van Río Patia ongewoon homogeen en biedt de perfecte omstandigheden voor een goede oogst. In Colombia is de Andes Cordillera verdeeld in drie bergketens, waarmee de ideale omstandigheden zijn gecreëerd voor de teelt van kwaliteitskoffie. De verschillende combinaties van bodem, hoogte en klimaat maken dit gebied uniek, en koffie kan hier twee keer per jaar worden geoogst. Het klimaat is hier stabiel, de regen overvloedig, de vulkanische bodem zeer vruchtbaar en er is een duidelijk onderscheid tussen de droge seizoenen en regen seizoenen. Al deze factoren dragen bij aan uitstekende koffie. Arabica uit Cauca wordt met de hand geoogst en worden over de hele wereld gewaardeerd om zijn bijzondere zoetheid.

Vier continenten, zes landen, zes uitzonderlijke Arabica’s. Als de fameuze illy blend een symfonie is van ’s-werelds beste Arabica bonen, dan mogen de illy Monoarabica’s als drie getalenteerde leden van het orkest gezien worden. De Monoarabica’s uit Brazilië, Guatemala, Costa Rica, Colombia, India en Ethiopia krijgen elk hun eigen podium voor een prachtige solo.
Het succes van de Arabica’s van illy schuilt in hun afkomst: de unieke karakteristieken van de bodem, de hoogte, de neerslag, het aantal uren zon en de verbouwingsmethode bepalen de aroma’s en body.

illy Iperespresso

De Iperespresso is een exclusiviteit van illy die ook thuis een intense, fluweelzachte, aromatische en weergaloze espresso garandeert, bekroond met een dichte, hazelnootkleurige crèmelaag die zich in en niet op de koffie vormt. Normaal gesproken lukt dit alleen de beste barista’s, maar dankzij de Iperespresso kunnen ook de mindere smaakgoden een weergaloze espresso bereiden: de Iperespresso regelt de perfecte temperatuur, druk en tijd. De capsule beschermt de aroma's tot het moment waarop de espresso bereid wordt. Het geheim bestaat uit capsules die een optimale dosis illy melange van negen soorten, speciaal geselecteerde Arabica koffiebonen, bevatten. Deze capsules zijn als een complete extractiekamer die de koffie in twee fasen bereiden: hyperinfusie en emulsie. Het systeem is beschermd met vijf octrooien. En omdat koffie nooit in contact komt met de machine blijft onderhoud tot een minimum beperkt.

In 1 blik Iperespresso Colombia zitten 21 capsules.

Additional Information

Merk illy
Variant Monoarabica Colombia Iperespresso capsules (21 st.)
Melange Arabica
Smaaksterkte 3
Gewicht 250 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Monoarabica Colombia Iperespresso capsules (21 st.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl