preloader

ACTIE - THT!, Jacobs Expertenröstung Crema (1000 gr.)

Jacobs expertenrröstung Crema | CheapCoffee.nl
Bij aankoop van 4 verpakkingen
€ 10,99

43 op voorraad

Prijs voor 1 verpakking

Geniet van het intense aroma van Jacobs expertenröstung Crema

Kiest u voor Jacobs Crema, dan kiest u voor heerlijke koffie met een mooie crème laag. De bijzondere samenstelling van de koffiebonen en het langzaam roosteren van de koffiebonen garanderen een intens aroma en een uitgebalanceerde cafe crèma smaak. Jacobs expertenröstung Crema koffiebonen zijn ideaal voor de bereiding van cafe crèma en koffiespecialiteiten zoals latte macchiato of cappuccino uit uw volautomaat.

Jacobs expertenröstung Crema koffiemelange

Jacobs expertenröstung Crema koffie is een finest premium koffie met de hoogste kwaliteit koffiebonen geselecteerd uit de beste regio's. De speciale smaak en het aroma van Jacobs koffie draagt de inspiratie van de maker Johann Jacobs. Hij opende een koffie-en theewinkel in Bremen, Duitsland, in 1895. Daar begon hij met het roosteren van zijn eigen koffie. Door het branden van de verschillende soorten koffiebonen en ze naar hun eigen structuur en karaktereigenschappen te behandelen, heeft Jacobs koffie een speciale eigen smaak.

Goed voor mens en natuur

Jacobs zet zich in voor mens en natuur. Zo zijn er wereldwijd meerdere projecten waarmee Jacobs de lokale bevolking steunt. Zo ook worden de lokale boeren en hun koffieplantages gesteund door het Rainforest Alliance in samenwerking met Jacobs.

THT 02-19

Additional Information

Merk ACTIE - THT!, Jacobs
Variant Expertenröstung Crema (1000 gr.)
Melange Arabica, Robusta
Smaaksterkte 3
Gewicht 1000 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Expertenröstung Crema (1000 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl