preloader

Kimbo Espresso Bar Extra Cream (1000 gr.)

Kimbo Espresso Bar Extra Cream
€ 13,99
Bij aankoop van 6 verpakkingen
€ 16,99

4 op voorraad

Prijs voor 1 verpakking

Kimbo Espresso Bar Extra Cream is licht zoetig.

Met het resultaat van een zorgvuldige selectie van ruwe materialen, benadert Kimbo Espresso Bar Extra Cream de perfecte balans tussen lichte zoetheid en een klein zuurtje. Een overtuigend créma en goed gebalanceerde body ronden deze blend af, en maken de melange aantrekkelijk voor ieders smaak. Een volle intense koffie met een fijne balans tussen zoetheid en aangename frisheid. Deze koffie geeft een geweldige créma laag met een mooie dichte structuur, ook voor een lange koffie. Voor de Zuid-Italianen wellicht een zachte melange, maar voor ons een redelijk volle espresso. Tevens een uitstekende basis espresso voor het maken van de perfecte Latte Macchiato en Cappuccino gemaakt van 30% Robustabonen en 70% Arabicabonen.

Kimbo Extra Cream Blend

Kimbo Extra Cream is een blend die voornamelijk is gemaakt van de beste Arabica bonen uit Brazilië en Centraal America, door experts geselecteerd en medium gebrand volgens de traditie van oude Napolitaanse meesterbranders. Kimbo Espresso Bar Extra Cream bestaat voor 70% uit Arabicabonen en voor 30% uit Robustabonen, wat de blend een typisch Napolitaans karakter geeft.

Over Kimbo

De authentieke Napolitaanse traditie

Vanaf het begin in 1600, toen de eerste scheepsladingen koffie vanuit het Arabische schiereiland in de haven van Napels aankwamen, hebben de Napolitanen het zwarte goud geadopteerd. In Napels ontwikkelde zich vervolgens een enorme koffiecultuur.

Na de Tweede Wereldoorlog hielpen Franseco, Gerardo en Elio Rubino hun vader in zijn levensmiddelenwinkel annex koffiebar in Napels. De 3 broers brandden daar hun koffie die zo hoog werd gewaardeerd dat ze hier meer de nadruk op gingen leggen en koffie gingen verkopen aan de Napolitaanse bars, caffé’s, restaurants en winkels.

In 1963 startten zij hun branderij “Café do Brasil” en brachten hun koffie op de markt onder de naam “Caffè Kimbo”. Binnen 10 jaar was Caffè Kimbo marktleider in Napels. Sindsdien heeft Caffè Kimbo ook de rest van Italië veroverd. Het bedrijf wordt nog altijd geleid door de familie Rubino en heeft inmiddels ook buiten Italië een sterke positie in de koffiemarkt.

De koffie wordt nog steeds gebrand waar het begon, in Napels. Na ruim een halve eeuw is Caffè Kimbo voor de Italianen hét koffiemerk dat staat voor authentieke Italiaanse espressocultuur: kwaliteit, pure smaak, vol temperament en gedronken met passie!

 

Additional Information

Merk Kimbo
Variant Espresso Bar Extra Cream (1000 gr.)
Melange Arabica, Robusta
Smaaksterkte 3
Gewicht 1000 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

Onze klanten bekeken en/of bestelden ook deze producten

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Espresso Bar Extra Cream (1000 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl