preloader

Kimbo Espresso Bar Extreme (1000 gr.)

Kimbo Espresso Bar Extreme
€ 15,99
Bij aankoop van 6 verpakkingen
€ 18,45

Uitverkocht

Prijs voor 1 verpakking

Kimbo Espresso Bar Extreme is Italiaans meesterschap

Kimbo Espresso Bar Extreme is een blend die voornamelijk is gemaakt van de beste Arabica bonen uit Brazilië en Centraal America, door experts geselecteerd. Voor 90% gemaakt van de beste arabicabonen en gebrand op de wijze zoals de oude Napolitaanse meesterbranders dit al generaties lang doen. Espresso Bar Extreme is donker gebrand en heeft een rijk en intens aroma. Vol, aromatisch, krachtig en complex voor een heerlijk sterke espresso. Espresso Bar Extreme is ook uitermate geschikt om een ‘ristretto’ mee te maken. Dit is een espresso met evenveel koffie maar minder water voor een extra sterke kop espresso.

Geniet van een top espresso koffie

Espresso Bar Extreme is een koffieblend die het mogelijk maakt een espresso met een rijk aroma en volle body te schenken. Kimbo Espresso Bar Extreme is een top espresso koffie die wereldwijd geschonken wordt in de allerbeste restaurants.  Genieten van Italiaans meesterschap!

Over Kimbo
De authentieke Napolitaanse traditie

Vanaf het begin in 1600, toen de eerste scheepsladingen koffie vanuit het Arabische schiereiland in de haven van Napels aankwamen, hebben de Napolitanen het zwarte goud geadopteerd. In Napels ontwikkelde zich vervolgens een enorme koffiecultuur.

Na de Tweede Wereldoorlog hielpen Franseco, Gerardo en Elio Rubino hun vader in zijn levensmiddelenwinkel annex koffiebar in Napels. De 3 broers brandden daar hun koffie die zo hoog werd gewaardeerd dat ze hier meer de nadruk op gingen leggen en koffie gingen verkopen aan de Napolitaanse bars, caffé’s, restaurants en winkels.

In 1963 startten zij hun branderij “Café do Brasil” en brachten hun koffie op de markt onder de naam “Caffè Kimbo”. Binnen 10 jaar was Caffè Kimbo marktleider in Napels. Sindsdien heeft Caffè Kimbo ook de rest van Italië veroverd. Het bedrijf wordt nog altijd geleid door de familie Rubino en heeft inmiddels ook buiten Italië een sterke positie in de koffiemarkt.

De koffie wordt nog steeds gebrand waar het begon, in Napels. Na ruim een halve eeuw is Caffè Kimbo voor de Italianen hét koffiemerk dat staat voor authentieke Italiaanse espressocultuur: kwaliteit, pure smaak, vol temperament en gedronken met passie!

 

Additional Information

Merk Kimbo
Variant Espresso Bar Extreme (1000 gr.)
Melange Arabica, Robusta
Smaaksterkte 5
Gewicht 1000 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

Onze klanten bekeken en/of bestelden ook deze producten

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Espresso Bar Extreme (1000 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl