preloader

ACTIE - THT!, Lavazza Caffè Crema Decaffeinato (500 gr.)

Lavazza Caffè Crema Decaffeinato
€ 6,49
8.99U bespaart € 2.5

8 op voorraad

De cafeïnevrije koffie klassieker: Lavazza Caffè Crema decaffeinato

Verfrissend en zacht, dat is deze cafeïnevrije koffie, maar vooral uitgesproken. Lavazza Caffè Crema Decaffeinato is een superieure koffiemelange met alle intensiteit van een espresso, maar dan zonder cafeïne. De Caffè Decaffeinato van Lavazza is onderscheidend door de volle smaak en rijk aroma, en komt zonder cafeïne geweldig tot zijn recht. Italianen hebben houden zich niet vast aan dag- of nachtritmes als het om het drinken van hun geliefde koffie gaat. En als zij laat in de avond naar een cafeïnevrije variant grijpen, dan zweren zij bij de espressomelange van Lavazza in de blauwe verpakking. Vertrouw op de experts uit het land van de alom bekende koffiecultuur en gun uzelf en uw familie ook op een laat tijdstip nog een onvervalste koffiebelevenis. Deze cafeïnevrije koffie smaakt heerlijk op dat late uur! Volaromatische decafé koffie bestaande uit 60% Arabica en 40% Robusta bonen.

Caffè Crema Decaffeinato, heerlijk verwenaroma

De Lavazza Caffè Crema Decaffeinato heeft alles wat een eersteklas Italiaanse koffie hebben moet: kwaliteit, leiderschap en deze niet te vergelijken organoleptische eigenschappen. De melange is licht en mild, maar heeft toch een volle body. Zoals bij iedere koffie, zowel met als zonder cafeïne, legt Lavazza altijd de aandacht op de traditionele bereiding. Dampen, cafeïnevrij maken, drogen: In een omslachtig proces wordt de cafeïne uit de bonen gehaald, zonder schadelijke middelen. Alleen zo blijven de typische koffie aroma's bewaard en zorgen voor een authentieke koffiesmaak.

Intense geur en heerlijk aroma

Dat de kenners van Lavazza de kunst van het cafeïnevrij maken van de koffie tot in de puntjes beheersen, blijkt uit de intense geur die van de vers gemaakte cafeïnevrije koffie afkomstig is. Vanaf de eerste slok zal zelfs de echte koffiekenner geen onderscheid proeven met een Lavazza koffie mét cafeïne. De ware koffiekenner zal de authentieke wijze van het koffie branden herkennen, die uit jarenlange ervaring en traditie voortkomt. Het cafeïnevrije genot is geschikt voor het bereiden van allerlei koffiespecialiteiten. De cafeïnevrije koffiebonen komen het best tot hun recht als ze versgemalen worden, de kenmerkende karaktereigenschappen worden dan in volle overgave vrijgegeven. Ideaal voor het gebruik in een koffie- volautomaat.

Additional Information

Merk ACTIE - THT!, Lavazza
Variant Caffè Crema Decaffeinato (500 gr.)
Melange Arabica, Robusta
Smaaksterkte 4
Gewicht 500 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Caffè Crema Decaffeinato (500 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl