preloader

ACTIE - THT!, Lavazza, Magazijnopruiming, Op = Op! Gran Crema Espresso (1000 gr.)

Lavazza Gran Crema Espresso koffiebonen koop je bij CheapCoffee.nl
€ 11,99
Bij aankoop van 6 verpakkingen
€ 12,50

Uitverkocht

Prijs voor 1 verpakking

Lavazza Gran Crema Espresso is rijk van smaak

Voor de Gran Crema Espresso heeft Lavazza dezelfde verhouding Arabica en Robusta gebruikt als voor het boegbeeld Lavazza Rossa. De Lavazza Gran Crema Espresso koffiebonen zijn echter medium gebrand, waardoor een stevige koffie het resultaat is. De hoge kwaliteit Robusta's dragen bij aan een heerlijke, romige crèmelaag. Rijke, pittige en intense smaak, met een fluweelzachte en stevige crema. De Gran Crema Espresso is aangenaam als Caffe crème en pittig genoeg om met melk bereide koffiedranken mee te maken, zoals cappuccino of latte macchiato. Al met al een goede allround koffie.

Lavazza Gran Crema Espresso is pittig met een stevige crèmelaag

Lavazza Gran Crema Espresso bonen zijn gemaakt van 60% Robusta en 40% Arabica koffiebonen uit Zuid-Amerika en Zuidoost Azië. Met deze koffiebonen maakt u een volle romige caffe crema, een heerlijke cappuccino of latte macchiato.

Over Lavazza

Lavazza is on 1895 opgericht door Luigi Lavazza in Turijn. Luigi Lavazza valt op tussen zijn concurrenten vanwege zijn unieke aanbod van koffie. Terwijl andere kruideniers voornamelijk de aparte koffiesoorten verkopen, wordt Lavazza de eerste die melanges maakt en koffiebonen van verschillende herkomst combineert om het beste product te verkrijgen. De melanges hebben een groot succes bij het publiek en de zaken gaan lopen. Lavazza is het eerste bedrijf dat voorverpakte koffie verkoopt, voor een beter transport en verse koffie. Lavazza introduceert verpakkingen met de eigen merknaam en het logo, een van de eerste voorbeelden van moderne marketing. De eerste Lavazza-slogan: “Caffè Lavazza, paradiso in tazza", vertaald: "Lavazza-koffie, de hemel in een kopje”. Het bedrijf brengt afwisseling aan in zijn assortiment en maakt de eerste versie van het product “Qualità Oro". Lavazza bouwt de branderij aan de 59 Corso Novara in Turijn, wat nog steeds de locatie is van het hoofdkwartier en de directiekantoren van Lavazza. Lavazza is ervan overtuigd dat Italiaanse espresso grote groeimogelijkheden heeft, met name in het buitenland. Daarom wordt in 1982 Lavazza's eerste buitenlandse afdeling geopend, bij Parijs. Dit is de eerste stap in de richting van het internationaliseringsproces, waarmee het bedrijf zich uitbreidde naar meer dan 90 landen in het nieuwe millennium. Vandaag de dag is Lavazza het symbool van Italiaanse koffie over de hele wereld, een wereldwijd icoon dat de authentieke Italiaanse ervaring vertegenwoordigt.

 

let op THT = 30-07-2019

Additional Information

Merk ACTIE - THT!, Lavazza, Magazijnopruiming, Op = Op!
Variant Gran Crema Espresso (1000 gr.)
Melange Arabica, Robusta
Smaaksterkte 4
Gewicht 1000 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gran Crema Espresso (1000 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl