preloader

Lucaffé Espresso bar (1000 gr.)

Lucaffé Espresso bar | CheapCoffee.nl
€ 10,95
Bij aankoop van 12 verpakkingen
€ 13,95

Uitverkocht

Prijs voor 1 verpakking

Lucaffé Espresso Bar is de basis voor een heerlijke kop koffie!

Met Lucaffé Espresso Bar koffiebonen waan je je in echte Italiaanse koffiebar. Deze heerlijke Italiaanse melange bestaat voor 60% uit Arabica bonen en voor 40% uit Robusta bonen. Een typisch Italiaanse koffie met de perfecte balans tussen zoet, intens en romig. Dit is precies waar het Lucaffé bij deze Espresso Bar om te doen is: een typisch Italiaanse koffie met een onmiskenbare smaak.

Ook hier is het chocolade-achtige wat Lucaffé haar koffies meegeeft goed waarneembaar. De Espresso Bar wordt ook vaak gebruikt in professionele automaten, wat het ook voor de volautomaat thuis een zeer geschikte koffie maakt. Op deze manier ben je weer even terug op je vakantie in Italië! Kortom: Lucaffé Espresso bar is een goede sterkte als basis voor een cappuccino of latte macchiato.

Over Lucaffé
Gian Luca Venturelli Italiaanse Koffiebranderij is opgericht in 1996 langs de kusten van het Gardameer in Padenghe sul Garda, dankzij de passie en handelsdrift van Gian Luca Venturelli. Het bedrijf groeide snel, eerst in een pand in Roncadelle (Brescia) waar naast alle benodigdheden voor het branden en malen van de koffie ook een innovatieve fabriek stond voor het verpakken van de pods in papier. Het bedrijf kon zich dusdanig specialiseren dat het later een winnaar bleek re zijn in de koffie-industrie.

Het was een inspirerend idee om het merk Lucaffé te verbinden aan een imago dat zowel charme als professionaliteit uitstraalt. Er is in het bijzonder aandacht besteed aan aantrekkelijke en functionele verpakkingen. Het ruime assortiment van goed ontwikkelde accessoires versterkt het Italiaanse imago van het product: de traditie van Italiaanse espresso zoals het wordt gedronken in Italië door de Italianen. De kleine Lucaffé man, telkens variërend weergegeven voor iedere melange, blijft hangen in het geheugen van de consument en is nu een symbool voor synoniem en kwaliteit.

 

Additional Information

Merk Lucaffé
Variant Espresso bar (1000 gr.)
Melange Arabica en Robusta
Smaaksterkte 4
Gewicht 1000 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Espresso bar (1000 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl