preloader

Korting op koffie, Lucaffé Mr. Exclusive 100% Arabica (1000 gr.)

Lucaffé Mr. Exclusive 100% Arabica | CheapCoffee.nl
€ 17,99
Bij aankoop van 12 verpakkingen
€ 20,99

7 op voorraad

Prijs voor 1 verpakking

Lucaffé Mr. Exclusive is pure perfectie

Lucaffé Mr. Exclusive is een koffiemelange die bestaat uit 100% Arabica koffiebonen. Lucaffé Mr. Exclusive 100% Arabica is het samenspel van de mooiste Arabicabonen uit Zuid-Amerika, Azië en een klein gedeelte uit Midden-Amerika. Elke koffieboon is geselecteerd op specifieke smaakeigenschappen. Het is zeer waarschijnlijk dat geen enkele andere Arabica koffie dezelfde resultaten kan geven als de Lucaffé Mr. Exclusive. Lucaffé heeft hiervan een prachtig gebalanceerde koffie gecreëerd, met een medium body en licht chocolade-achtig bittertje, zoals het hoort bij een koffie van dit kaliber. Perfectie tot in detail. Herkenbaar zoete maar licht frisse smaak en een aangenaam aroma dat doet denken aan de geur van vers brood.

Lucaffé Mr. Exclusive is een heerlijke 100% Arabica koffie

Lucaffé Mr. Exclusive is een perfecte koffie voor de volautomatische koffiemachine. en is zeer evenwichtig van smaak. Mr. Exclusive heeft een aangenaam lange nasmaak, wat het een perfecte afsluiter van een goede maaltijd maakt. Hij is voortreffelijk als espresso maar de smaak blijft ook heel goed overeind in combinatie met melk, dus voor cappuccino of latte macchiato liefhebbers is deze Lucaffé ook een perfecte keus.

Over Lucaffé

Gian Luca Venturelli Italiaanse Koffiebranderij is opgericht in 1996 langs de kusten van het Gardameer in Padenghe sul Garda, dankzij de passie en handelsdrift van Gian Luca Venturelli. Het bedrijf groeide snel, eerst in een pand in Roncadelle (Brescia) waar naast alle benodigdheden voor het branden en malen van de koffie ook een innovatieve fabriek stond voor het verpakken van de pods in papier. Het bedrijf kon zich dusdanig specialiseren dat het later een winnaar bleek re zijn in de koffie-industrie.

Het was een inspirerend idee om het merk Lucaffé te verbinden aan een imago dat zowel charme als professionaliteit uitstraalt. Er is in het bijzonder aandacht besteed aan aantrekkelijke en functionele verpakkingen. Het ruime assortiment van goed ontwikkelde accessoires versterkt het Italiaanse imago van het product: de traditie van Italiaanse espresso zoals het wordt gedronken in Italië door de Italianen. De kleine Lucaffé man, telkens variërend weergegeven voor iedere melange, blijft hangen in het geheugen van de consument en is nu een symbool voor synoniem en kwaliteit.

 

Additional Information

Merk Korting op koffie, Lucaffé
Variant Mr. Exclusive 100% Arabica (1000 gr.)
Melange Arabica
Smaaksterkte 5
Gewicht 1000 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mr. Exclusive 100% Arabica (1000 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl