preloader

Manetti Oro (1000 gr.)

Manetti Oro espresso | Cheapcoffee.nl
€ 22,47
Bij aankoop van 8 verpakkingen
€ 25,99

13 op voorraad

Prijs voor 1 verpakking

Sublieme espresso met Manetti Oro

Deze fantastische Manetti Oro melange heeft zijn fluwelen karakter te danken aan de Zuid- en Midden Amerikaanse bonen.

Manetti Oro is een 100% “hoogland” en “gewassen” Arabica espresso koffie. Manetti Classic Premium Organic Espresso; een zuivere espresso, kleinschalig en biologisch geteeld van alleen de beste Arabica bonen. Deze complexe koffie heeft een prachtige balans van rinsheden, en pure chocolade bitters. Waar de uit Honduras en Peru afkomstige koffies de complexiteit geven van zuivere rinsheden, brengen de koffies uit Mexico en Nicaragua de pure chocolade en hazelnootsmaak in totale balans.

Manetti Oro is ambachtelijk Italiaanse koffie

Manetti Oro bestaat uit 100% biologisch geteelde arabica bonen, heeft een mooie, volle body en een klein zuurtje.
De ambachtelijke Italiaanse (langzame) branding van Manetti Oro zorgen voor de hoge intensiteit met een zacht en prettig mondgevoel en met lange nasmaak (naar meer). Wanneer de koffie afgekoeld is zal het smaken naar een chocolade bonbon.
Als lungo: tevens is deze karakteristieke melange geschikt voor een prachtige “gewone” koffie. De rinsheden zullen licht afnemen maar vooral de chocolade tonen met lichte prettige bitters zullen de koffie het karakter geven.
Als melkspecialiteit: Deze zachte doch intense koffie zal heel mooi in de melkkoffies zijn. Door de zachtheid zal de koffie wat meer naar de achtergrond vallen en er een melkchocolade bonbon smaak komen. Een genot voor de verfijnde latte drinker.

Met Manetti Oro espresso drink je Italië!

Iedere Italiaan heeft verstand van koffie. Het is een onlosmakelijk onderdeel van het leven. Je begint er je ontbijt mee en sluit je diner er mee af. En o wee als het niet smaakt zoals het moet. Vanuit een oprechte passie voor de lekkerste espresso werken wij aan een fantastische koffie en hele wereld daar omheen. De allerbeste, pure espressokoffie, biologisch geteeld en met die typisch Noord-Italiaanse smaak, dat is Manetti. Liefde voor koffie doorgegeven van generatie op generatie door de uit Venetië afkomstige Manetti familie. Een klassieke espresso op Italiaanse leest, waarvan je overal en op ieder moment kunt genieten. Perfecte espresso of cappuccino zijn het visitekaartje van ieder bedrijf. Voor die mensen die alleen de allerbeste koffie wensen maakt Manetti haar koffie. Vanuit een oprechte passie maakt Manetti koffie met de lekkerste melanges en een pure, krachtige smaak. Italiaanser dan Manetti gaat het niet worden!

Additional Information

Merk Manetti
Variant Oro (1000 gr.)
Melange Arabica
Smaaksterkte 5
Gewicht 1000 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oro (1000 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl