preloader

Redbeans Blue Label (voorheen Urban Blend) (1000 gr.)

Bestel goedkoop Redbeans Blue Label (voorheen espresso urban blend) koffiebonen bij Cheapcoffee.nl
€ 20,99
Bij aankoop van 8 verpakkingen
€ 22,99

5 op voorraad

Prijs voor 1 verpakking

Redbeans Blue Label is fenomenaal

Redbeans heeft een compleet nieuwe look en daarbij horen natuurlijk ook nieuwe verpakkingen. Aan de smaak is niets veranderd, enkel de naam van de koffie is gewijzigd. Uw vertrouwde Redbeans Urban heet voortaan Blue Label. De Redbeans koffies zijn nog altijd even lekker!

Redbeans Blue Label is een heerlijke kruidige melange met invloeden van chocolade en vanille. Voor zowel espresso, lungo (gewone koffie) als cappuccino. Met Espresso Urban Blend drink je echt lekkere koffie op het werk of thuis met bonen van top-horeca kwaliteit. Redbeans Blue Label is een koffiemelange die wordt gemaakt van de allerbeste pure Arabica bonen; 100% handgeplukt, 100% biologisch en 100% klimaatneutraal.

Redbeans Blue Label is topkwaliteit koffie van rode bonen

Koffie heeft alles te maken met smaak. Alles wat je met de koffieboon doet, beïnvloedt deze smaak. Daarom wordt Redbeans koffie 100% biologisch geteeld. Redbeans betaalt de boer een bio-premie. Door biologische koffie te verbouwen en aandacht voor betere kwaliteit krijgt de boer een beter inkomen en een betere koffie. Da's nou bio-logica.

Over Redbeans

De beste bonen vind je in rijpe rode koffiebessen. Om die te selecteren moet je wel even je best doen om die te plukken. Grote plantages en merken vinden dat vaak te ingewikkeld of te duur. Met machines worden alle bessen van de struiken getrokken, waardoor ook onrijpe bonen in de koffie terecht komen. Dat is zonde van de smaak. Daarom is Redbeans koffie 100% handgeplukt van alleen de beste ‘rode bonen’.

Bij Redbeans gaan ze uit van het goede in de boon en geloven ze dat koffiesoorten van over de hele wereld prima samen kunnen werken. Sterker nog, als je de juiste soorten combineert vullen ze elkaar niet alleen aan, zoals in een goed huwelijk, maar brengen ze elkaars beste smaakeigenschappen naar voren. Inderdaad: als in een perfect huwelijk.

Redbeans koffie bestaat uit Arabica bonen uit Mexico, Guatemala, Peru, Bolivia en Ethiopië. En ook al gaan ze voor de koffiebonen letterlijk heel ver, alles komt pas samen op de tafels van de Redbeans keurmeesters in Almelo. De keurmeesters melangeren (mengen) de bonen zorgvuldig. Net zo lang totdat ze 'samenwerken' om de unieke Redbeans smaak te creëren. Voor iedere variant uit het Redbeans assortiment wordt de melange net iets anders gemaakt. En ook het brandproces verschilt. Redbeans brandt volgens het principe van slow roast: lekker langzaam. Door het branden krijgt de boon zijn typische bruine kleur en natuurlijk zijn unieke smaak!

Additional Information

Merk Redbeans
Variant Blue Label (voorheen Urban Blend) (1000 gr.)
Melange Arabica
Smaaksterkte 5
Certificering Biologisch, Co2 neutraal, Fairtrade, Organic
Gewicht 1000 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Label (voorheen Urban Blend) (1000 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl