preloader

Schirmer Café Creme BIO+FAIRTRADE (1000 gr.)

Schirmer Café Creme BIO+FAIRTRADE | Cheapcoffee.nl
€ 9,49
Bij aankoop van 8 verpakkingen
€ 11,99

Uitverkocht

Prijs voor 1 verpakking

Pure harmonie, perfect crema drink je met Schirmer Café Creme BIO+FAIRTRADE

Schirmer Café Creme BIO+FAIRTRADE is een heerlijke melange van 100% arabica koffiebonen, gemaakt naar origineel Zwitsers recept. Koffie met een vol en rond, zacht fruitig, maar met een krachtig aroma en een mooie crema laag, een ideale basis dus voor koffiespecialiteiten met melk, zoals een cappuccino of een latte macchiato.

Schirmer Café Creme BIO+FAIRTRADE is geroosterd volgens Zwitserse wijze

Schirmer Café Creme BIO+FAIRTRADE bonen is een 100% pure Arabica blend, geroosterd volgens Zwitsers vakmanschap. De voor deze koffie gebruikte 100% Arabica bonen komen van kleine boeren die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en met respect voor de natuur produceren. De boeren zelf krijgen een faire prijs voor de bonen. Vandaar dat de Schirmer Café Creme BIO+FAIRTRADE koffiemelange zowel het Fairtrade, Biologisch als het Öko keurmerk heeft.

Over Schirmer Kaffee

Schirmer Kaffee is ontstaan in 1854 en staat garant voor traditie en excellentie en heeft een ruim 150-jarige ervaring in het koffiebranden. De basis voor Schirmer Kaffee ligt in het Roergebied in Duitsland en is o.a. in het Roergebied hét bekendste Duitse koffiemerk. De ruwe koffiebonen komen uit geselecteerde teeltgebieden in Oost-Afrika, Azië en Centraal- en Zuid-Amerika. Door regelmatige controles in de oorsprongslanden, nauwe samenwerkingsverbanden met koffie-importeurs en lokale koffieboeren, wordt altijd een vooruitstrevende kwaliteit gewaarborgd.

Kwaliteit moet al in de koffieplant ontstaan. Enkel uit de beste ruwe koffiesoorten kan straks uw lievelingskoffie ontstaan. Naast een optimaal resultaat van aroma's en smaak, hecht Schirmer Kaffee ook grote waarde aan de verbetering van leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren en hun gezinnen. Maar ondanks de grote wereldwijde koffieconsumpties leven vele koffieboeren nog altijd in grote armoede. Daarom werkt Schirmer Kaffee vanaf het begin al samen met internationaal erkende Fairtrade organisaties samen, die zich sinds 1992 wereldwijd inzetten voor Fairtrade koffieteelt. Zo kunt u met een schoon geweten genieten van uw koffie.

 

Additional Information

Merk Schirmer
Variant Café Creme BIO+FAIRTRADE (1000 gr.)
Melange Arabica
Smaaksterkte 4
Gewicht 1000 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Café Creme BIO+FAIRTRADE (1000 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl