preloader

ACTIE - THT!, Schirmer Café Creme (1000 gr.)

Schirmer cafe creme | CheapCoffee.l
€ 8,50
9.99U bespaart 30%
Bij aankoop van 8 verpakkingen
€ 6,99

Uitverkocht

Prijs voor 1 verpakking

Pure harmonie, perfect crema drink je met Schirmer Café Creme

Schirmer Café Creme is een heerlijke melange van 100% arabica koffiebonen, gemaakt naar origineel Zwitsers recept. Koffie met een vol en rond, zacht fruitig, maar met een krachtig aroma en een mooie crema laag, een ideale basis dus voor koffiespecialiteiten met melk, zoals een cappuccino of een latte macchiato.

Schirmer Café Creme is geroosterd volgens Zwitserse wijze

Schirmer Café Creme bonen is een 100% pure Arabica blend, geroosterd volgens Zwitsers vakmanschap. De voor deze koffie gebruikte 100% Arabica bonen komen van kleine boeren die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en met respect voor de natuur produceren. Pure harmonie, perfect crema, heerlijke smaak. 100% Arabica bonen uit de beste teeltgebieden. Ontdek het nu zelf & draag bij aan een betere wereld!

Over Schirmer Kaffee

Schirmer Kaffee is ontstaan in 1854 en staat garant voor traditie en excellentie en heeft een ruim 150-jarige ervaring in het koffiebranden. De basis voor Schirmer Kaffee ligt in het Roergebied in Duitsland en is o.a. in het Roergebied hét bekendste Duitse koffiemerk. De ruwe koffiebonen komen uit geselecteerde teeltgebieden in Oost-Afrika, Azië en Centraal- en Zuid-Amerika. Door regelmatige controles in de oorsprongslanden, nauwe samenwerkingsverbanden met koffie-importeurs en lokale koffieboeren, wordt altijd een vooruitstrevende kwaliteit gewaarborgd.

Kwaliteit moet al in de koffieplant ontstaan. Enkel uit de beste ruwe koffiesoorten kan straks uw lievelingskoffie ontstaan. Naast een optimaal resultaat van aroma's en smaak, hecht Schirmer Kaffee ook grote waarde aan de verbetering van leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren en hun gezinnen. Maar ondanks de grote wereldwijde koffieconsumpties leven vele koffieboeren nog altijd in grote armoede. Daarom werkt Schirmer Kaffee vanaf het begin al samen met internationaal erkende Fairtrade organisaties samen, die zich sinds 1992 wereldwijd inzetten voor Fairtrade koffieteelt. Zo kunt u met een schoon geweten genieten van uw koffie.

THT 03/2019

Additional Information

Merk ACTIE - THT!, Schirmer
Variant Café Creme (1000 gr.)
Melange Arabica
Smaaksterkte 4
Gewicht 1000 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Café Creme (1000 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl