preloader

Schirmer Espresso BIO+FAIRTRADE (1000 gr.)

Schirmer Espresso BIO+FAIRTRADE | Cheapcoffee.nl
€ 10,49
Bij aankoop van 8 verpakkingen
€ 12,49

1 op voorraad

Prijs voor 1 verpakking

Schirmer Espresso BIO+FAIRTRADE is heerlijk donker gebrand

Schirmer Espresso BIO+FAIRTRADE is een perfecte melange van biologische en Fairtrade bonen en is een 100% pure Arabica hoogland blend, gebrand volgens de beste Italiaanse tradities. Schirmer is een perfect gebalanceerde, zeer intensieve koffie met een vol aroma en body. Schirmer heeft deze donkere Arabica melange een donkere branding gegeven, waardoor een aangenaam stevige smaak is ontstaan met een mooie ronde afdronk. De stevige smaak maken het ook een goede basis voor cappuccino of latte macchiato.

Geniet van zeer intensieve Fairtrade koffie met Schirmer Espresso

De voor Schirmer Espresso BIO+FAIRTRADE gebruikte biologische koffiebonen komen van kleine boeren die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en met respect voor de natuur produceren. De boeren zelf krijgen een eerlijke prijs voor de bonen, met recht Fairtrade koffie dus.

Over Schirmer Kaffee

Schirmer Kaffee is ontstaan in 1854 en staat garant voor traditie en excellentie en heeft een ruim 150-jarige ervaring in het koffiebranden. De basis voor Schirmer Kaffee ligt in het Roergebied in Duitsland en is o.a. in het Roergebied hét bekendste Duitse koffiemerk. De ruwe koffiebonen komen uit geselecteerde teeltgebieden in Oost-Afrika, Azië en Centraal- en Zuid-Amerika. Door regelmatige controles in de oorsprongslanden, nauwe samenwerkingsverbanden met koffie-importeurs en lokale koffieboeren, wordt altijd een vooruitstrevende kwaliteit gewaarborgd.

Kwaliteit moet al in de koffieplant ontstaan. Enkel uit de beste ruwe koffiesoorten kan straks uw lievelingskoffie ontstaan. Naast een optimaal resultaat van aroma's en smaak, hecht Schirmer Kaffee ook grote waarde aan de verbetering van leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren en hun gezinnen. Maar ondanks de grote wereldwijde koffieconsumpties leven vele koffieboeren nog altijd in grote armoede. Daarom werkt Schirmer Kaffee vanaf het begin al samen met internationaal erkende Fairtrade organisaties samen, die zich sinds 1992 wereldwijd inzetten voor Fairtrade koffieteelt. Zo kunt u met een schoon geweten genieten van uw koffie.

 

 

 

Additional Information

Merk Schirmer
Variant Espresso BIO+FAIRTRADE (1000 gr.)
Smaaksterkte 5
Gewicht 1000 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Espresso BIO+FAIRTRADE (1000 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl