preloader

Korting op koffie, Magazijnopruiming, Op = Op!, Segafredo Selezione Crema (1000 gr.)

Segafredo Selezione Crema koffiebonen | Cheapcoffee.nl
€ 9,69
Bij aankoop van 8 verpakkingen
€ 8,75

Uitverkocht

Prijs voor 1 verpakking

Geniet van zachte Segafredo Selezione Crema

Segafredo Selezione Crema is een medium gebrande melange. Een blend van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica en Ivoorkust. Een diversiteit aan geuren zoals vanille, noten, mocca en zoete vruchten samen met smaakaccenten van donkere cacao en een vleugje drop. De Segafredo Selezione Crema blend kenmerkt zich door een medium body en een lage rinsheid.

Segafredo Selezione Crema heeft een prachtige crèmelaag

Deze koffie heeft een kenmerkende body door de typerende medium branding, maar is toch zacht van smaak. De Segafredo Selezione Crema bevat ca. 30% Robusta, wat helpt een lichte en stevige crèmelaag te creëren. Hierdoor accentueert de Selezione Crema ideaal de melk wanneer deze als basis voor koffiespecialiteiten als cappuccino of latte macchiato gebruikt wordt. Segafredo Selezione Crema is natuurlijk ook uitermate geschikt voor zowel espresso als lungo koffie.

Over Segafredo

De heer Massimo Zanetti heeft Segafredo Zanetti opgericht. Aanvankelijk ontwikkelde hij het bedrijf in Italië, waar Segafredo al snel een leidende rol verwierf. Na eerst actief in de horeca te zijn gestart is het bedrijf vervolgens uitgebreid naar de consumentenmarkt. Binnen retail (MKB, supermarkt organisaties en groothandels) heeft Segafredo eerst bestaansrecht opgebouwd, alvorens in te gaan op internationale vraag. Segafredo Zanetti is nu de grootste producent van Espresso in de wereld, met meer dan 90.000 klanten worden er meer dan 60 miljoen kopjes Segafredo espresso per dag gedronken. De missie “to spread the taste, the culture and preparation method of the true Italian Espresso to the whole world” is nog steeds actueel.
Om deze doelstellingen in de praktijk te realiseren staat Segafredo voor constante kwaliteit; kwaliteit van “plant tot klant” is dan ook het credo van de heer Zanetti.

Segafredo Zanetti is het enige bedrijf in de koffie-industrie dat het hele productieproces van koffie in eigen beheer heeft. Van selectie van de koffiebonen op de plantages in Brazilië en Costa Rica, tot de kunst van het mengen en branden in moderne faciliteiten. Hier creëert Segafredo blends van de beroemdste en meest gewaardeerde Italiaanse koffiesoorten ter wereld. Met andere woorden, de cultuur van de espresso.

Additional Information

Merk Korting op koffie, Magazijnopruiming, Op = Op!, Segafredo
Variant Selezione Crema (1000 gr.)
Melange Arabica, Robusta
Smaaksterkte 3
Gewicht 1000 g

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

De keuze van onze huisbarista!

Cento 100% Arabica Cento% Oro (750 gr.)

Ivo Sechi van Barista-Italiano over onze Cento%: “Als Barista werk ik graag met verschillende soorten espresso melanges. Cento% Oro is een zachte en aromatische espresso met een superieure crèmelaag en natuurlijk ook een perfecte duurzame filosofie.”

15,89

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Selezione Crema (1000 gr.)” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl