preloader

Koffiemachine waterfilter DLS C002

De'Longhi koffiemachine waterfilter DLS C002 | CheapCoffee.nl
€ 11,95

1 op voorraad

De'Longhi koffiemachine waterfilter DLS C002

Verminder de kalkaanslag in uw watertank met het De'Longhi koffiemachine waterfilter DLS C002 door het waterfilter in uw koffiemachine te plaatsen. Het verbetert daarnaast ook de kwaliteit van de koffie en de prestaties van uw koffiemachine.

U merkt direct het verschil nadat u het waterfilter heeft geplaatst. Wel is het belangrijk om uw koffiemachine te blijven ontkalken. Het De'Longhi koffiemachine waterfilter DLS C002 is enkel geschikt voor de volautomatische espressoapparaten van de ECAM-serie en het combi espressoapparaat BCO 420 en BCO 410

Bezorgen

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = om 17.00 uur verzonden.

Bekijk de verzendopties

Houd uw koffiemachine schoon

Een koffiemachine verdient de nodige aandacht en kan niet functioneren zonder een goede reiniging van alle koffievetten. Bij het malen van verse koffiebonen komen de koffievetten in de machine terecht. Als deze niet regelmatig gereinigd worden wordt het een bron van schadelijke bacteriën. Bestel daarom tijdig uw onderhoudsproducten om deze resten te verwijderen en uw machine weer schoon te maken! Zo geniet u nog heel lang van een heerlijke kop koffie!

Makkelijk bestellen!

cc-omdoosOp werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*

*Bekijk onze verzendopties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koffiemachine waterfilter DLS C002” te beoordelen

Kiyoh

Cheapcoffee.nl